Миколаїв
вул. Будівельників, 5-А
Миколаїв
вул. 6 Слобідська, 80

CHERY ЕКСПРЕС КРЕДИТ повертається

11.10.2022


 

Офіційний дистриб’ютор автомобілів Chery в Україні, компанія ТОВ «СІ ЕЙ АВТОМОТІВ» (входить до складу Корпорації «УкрАВТО») повідомляє про поновлення кредитування від банків партнерів на придбання нових автомобілів Chery за допомогою «CHERY ЕКСПРЕС КРЕДИТ»* в офіційній дилерській мережі в Україні.

Придбання нового автомобіля Chery з CHERY ЕКСПРЕС КРЕДИТ* стає простою та особливо вигідним, враховуючи привабливі умови Банку-партнера за кредитною програмою «Ощад Драйв»[*]:

  •     перший внесок – від 30% вартості авто;
  •     ставка від 0,01% річних;
  •     термін кредитування до 84 місяців;
  •     щомісячні комісії відсутні.

Варто відзначити, що незважаючи на погіршення економічної ситуації, умови кредитування суттєво не змінились у порівнянні з 2021 роком.

Отже, з CHERY ЕКСПРЕС КРЕДИТ доступні всі нові автомобілі модельного ряду Chery в Україні:

  •    Субкомпактні Tiggo 2, Tiggo 2 Pro;
  •   Компактний Tiggo 4 - бестселер Chery та лідер ринку нових легкових авто в липні 2022 в Україні (за даними Асоціації «УКРАВТОПРОМ»);
  •     Tiggo 7 Pro – найбільш прогресивний кросовер в модельному ряді Chery.

Страховим партнером є СК «Експрес Страхування» (входить в ТОП-5 найкращих страхових компаній України з КАСКО).

Чому Ви впевнено можете обрати новий Chery:

  •     широкий вибір моделей кросоверів, вражаючий набір преміальних опцій в комплектаціях;
  •    конкурентні ціни – наприклад, кросовер Chery Tiggo 2 неодноразово був визнаний ЗМІ найдоступнішим новим кросовером в Україні;
  •     гарантія на автомобілі до 5 років або 150 000 км пробігу (в залежності від обраної моделі автомобіля)[**];
  •     автосалони Chery працюють там, де це безпечно та технічно можливо;
  •     завдяки CHERY ЕКСПРЕС КРЕДИТ для вирішення всіх питань щодо кредитування та страхування автомобіля не потрібно відвідувати Банк чи страхові компанії – всі питання можна владнати безпосередньо в автосалоні;
  •     оформлення на автомобілі  наявні в автосалонах: Chery-обираєш-купуєш-їдеш!
  •     тисячі клієнтів вже оцінили беззаперечні переваги кросоверів Chery: за підсумками 8 місяців 2022 року Chery увійшов до десятки брендів-бестселерів ринку нових легкових автомобілів  в Україні (за даними Асоціації «УКРАВТОПРОМ»).

Досить чекати! Телефонуйте дилеру Chery! Придбайте новий Chery за  допомогою CHERY ЕКСПРЕС КРЕДИТ!

________________

 [*] Спеціальні умови кредитування від банків партнерів на придбання нових автомобілів CHERY за допомогою «CHERY Експрес Кредит» діють з 02.10.2022 року по 31.12.2022 року включно. Ви можете отримати кредит за кредитною програмою CHERY ЕКСПРЕС КРЕДИТ/«Ощад Драйв» на наступних умовах: мінімальний внесок - від 30% вартості автомобіля, максимальний термін кредитування – 84 місяців, максимальна сума кредитування без обмежень. Реальна річна процентна ставка – 35,26% річних. Дана реальна річна процентна ставка розрахована за наступних умов: при терміні кредитування 84 місяців, при авансі 30% і стандартній схемі погашення (класична), орієнтовні загальні витрати по кредиту (платежі за додаткові і супутні послуги банку, пов’язані із отриманням, обслуговуванням і поверненням кредиту) складають 1334 грн. по кожній 1000 грн. кредитних коштів. Реальна річна процентна ставка залежить від обраних клієнтом умов кредитування. Схема погашення кредиту – ануїтет, стандарт.

Одноразова комісія за надання кредиту складає: 2,50% для кредитів терміном 12 міс., 1,50% для кредитів від 24 до 84 міс. Додаткові витрати: комісія за РКО та відкриття рахунку – 750 грн., 100 грн. (за одну операцію) – надання виписки/внесення до реєстру рухомого майна.

Кредитує АТ «Ощадбанк»: Ліцензія НБУ № 148 від 05.10.2011 року. Номер за державним реєстром банків - №4. Кредит надається за допомогою CHERY ЕКСПРЕС КРЕДИТ у відділеннях Банку по всій території України за винятком тимчасово окупованих територій АР Крим, Донецької, Луганської, Харківської, Запорізької, Херсонської областей (в залежності від характеру та території ведення військових дій, перелік регіонів може змінюватися). Про детальні умови кредитування дізнавайтеся на сайті https://www.oschadbank.ua або за телефоном: 0 800 210 800 (дзвінки безкоштовні на території України).

ТДВ «ЕКСПРЕС СТРАХУВАННЯ»: Ліцензії АВ №429899 від 04.11.2008 р., АВ №594256 від 24.01.2012 р., АВ №429898 від 04.11.2008 р., видані Державною комісією з регулювання фінансових послуг України. Номер в Державному реєстрі фінансових установ – 11102251.

ТОВ «СІ ЕЙ АВТОМОТІВ» не несе відповідальності за послуги кредитування банків-партнерів та супутніх страхових послуг. Вказані умови кредитування не є рекламою та надаються виключно з метою попереднього ознайомлення зі схемами кредитування.

[**] Гарантія на автомобілі Chery Tiggo 2 та Tiggo 4 - 3 роки або 100 000 км пробігу, на двигун і трансмісію - 5 років або 150 000 км пробігу. Гарантія на автомобілі Chery Tiggo 7 Pro та Tiggo 2 Pro - 5 років або 150 000 км пробігу в залежності від того, що настане раніше. Гарантія на автомобіль Chery Tiggo 8 - 5 років або 150 000 км пробігу в залежності від того, що настане раніше, на двигун 2.0TCI SQRD4T20 (Tiggo 8 в комплектації Premium) 10 років або 1 000 000 км пробігу в залежності від того, що настане раніше. Детальні умови гарантії та обмеження зазначені в сервісній документації.

Кількість автомобілів обмежена. Зовнішній вигляд, оснащення та комплектація автомобіля наведені у зображеннях для ілюстрації можуть відрізнятися від наявних автомобілів у офіційних дилерів CHERY на території України.

Мрієте поміняти свій автомобіль на новий?

Заповніть форму заявки і наші менеджери повідомлять Вам подальші дії для здійснення угоди.

подати заявку