Миколаїв
вул. Будівельників, 5-А
Миколаїв
вул. 6 Слобідська, 80

Chery оголошує сезон мега-вигоди та закріплює свої позиції однієї з найпривабливіших пропозицій в класі кросоверів!

30.10.2018

Компанія «Сі Ей Автомотів» (входить до складу підприємств Української Автомобільної Корпорації), офіційний дистриб'ютор автомобілів Chery в Україні, оголошує спеціальні ціни * на найпопулярніші кросовери модельного ряду Chery:

- спеціальна ціна на один з найдоступніших кросоверів на ринку нових легкових автомобілів - Chery Tiggo 2 тепер стартує всього лише від 312 704 грн (еквівалент ціни $ 11 200 *, вигода еквівалентна $ 500 *);

- сімейний кросовер Chery Tiggo 5FL - спеціальна ціна від 432 760 грн (еквівалент $ 15 500 *, вигода еквівалентна $ 800 *);

- і новинка 2018, яка викликала небувалий ажіотаж в Україні - Chery Tiggo 7, тепер його спеціальна ціна від 446 720 грн (еквівалент ціни $ 16 000 *, вигода еквівалент. $ 800 *)

При цьому є можливість придбання автомобіля Chery в кредит - (діють акційні пропозиції банків від 0,001% річних *).

Є з чого вибирати - спеціальні ціни діють на всі комплектації автомобілів Chery Tiggo 2, Tiggo 5FL і Tiggo 7. Всі автомобілі 2018 року випуску і представлені з механічною або автоматичною коробками передач! Детальна інформація про характеристики, комплектації і спеціальні ціни на www.chery.ua

Chery вражає своїм стрімким розвитком - в 2018 р є лідером серед китайських авто і входить в 20-ку найпопулярніших на ринку нових легкових автомобілів в Україні - завдяки втіленню в кроссоверах Tiggo найостанніших світових тенденцій, високій якості, інновацій, опціями, в більшій міру властивими автомобілям преміум-класу, і при цьому - дуже привабливою ціною.

А дилерські центри Chery пропонують клієнтам весь спектр послуг, які можуть бути необхідні в процесі вибору і придбання автомобіля в тому числі і послугу обміну автомобіля клієнта на новий Chery (за програмою трейд-ін, ТМ АВТОХІТ *), вигідні можливості придбання авто в кредит, вибір аксесуарів і додаткового устаткування для автомобіля.

Chery Tiggo 2 - середньорозмірний кросовер, який підкорює з першого погляду. Оснащений бензиновим двигуном 1,5 л (106 к.с. / 78 кВт), дорожній просвіт Tiggo 2 - 186/178 мм (МТ / АТ). Ідеальний SUV для тих, хто веде активний спосіб життя і шукає високу якість і багату комплектацію автомобіля за дуже привабливою ціною. Варто відзначити, що Tiggo 2 є одним з лідерів з продажу в класі суб-компактних кросоверів в Україні.

Chery Tiggo 5 Facelift - підкорює автолюбителів не тільки своїм стильним дизайном, потужністю (139 к.с.), високим дорожнім просвітом 190 мм і просторим салоном; але і значним набором опцій, якими можуть похвалитися далеко не всі конкуренти в його класі: значний набір систем безпеки, без-ключовий запуск двигуна, електро-регульоване сидіння водія, сенсорний екран, камера заднього виду, задній парк-тронік, штатна протиугінна сигналізація, електро-люк, шкіряна обробка салону і багато іншого в залежності від обраної комплектації.

Новинка 2018 року - Chery Tiggo 7 оснащений турбованим двигуном об'ємом 1,5 л. (Потужність 152 к.с. / 112 кВт), а комплектації Tiggo 7 перевищують всі очікування і наповнені опціями, властивими автомобілям більш високого класу - найширший набір систем активної і пасивної безпеки, система панорамних камер 360о, інформаційно-розважальна система 9-дюймовим сенсорним touch-screen монітором, панорамний дах площею 0,92 м, датчики тиску в шинах, можливість регулювання сидіння водія в 6 діапазонах з електроприводом і багато іншого! Мінімальний кліренс TIGGO 7 - 210 мм забезпечує значну прохідність TIGGO 7 в складних дорожніх умовах.

Поспішайте отримати свою мега-вигоду за спеціальними цінами Chery! *

 

_________________________________

 

* Вказані Спеціальні ціни за станом на 18.10.2018 р Ціни і вигода з урахуванням ПДВ. Всі розрахунки в гривнях. Еквівалент цін в доларах США cогласно середньозваженому курсу на міжбанківському ринку на https://bank.gov.ua/control/uk/allinfo Під "вигодою" мається на увазі різниця між попередньою ціною і спеціальної ціною на автомобілі Chery Tiggo 2, Tiggo 5FL і Tiggo 7, що діяла протягом 18.10.2018 в дилерській мережі ТОВ СІ ЕЙ Автомотів (перелік дилерів на http://chery.ua/autosalon.html). Співвідношення розміру вигоди (знижки) до попередньої ціни реалізації автомобіля Chery Tiggo 2 Comfort MT становить 4,27%, Tiggo 2 Luxury MT - 4%, Tiggo 2 Luxury AT - 3,7%, Tiggo 5 Сomfort MT - 4,91%, Tiggo 5 Luxury CVT - 4,4%, Tiggo 7 Comfort MT - 4,76%, Tiggo 7 Luxury MT - 4,26%, Tiggo 7 Luxury DCT - 3,94%. Кількість автомобілів обмежена.   

Кредитує АТ «Укргазбанк», АТ "ОЩАДБАНК" та ПАТ «КБ« Глобус ». Номери ліцензій і детальна інформація на http://chery.ua/credit.html. ТОВ «Сі Ей Автомотів» та його дилери не несуть відповідальності за умови кредитних продуктів АТ «Укргазбанк», АТ "ОЩАДБАНК" та ПАТ «КБ« Глобус », і супутніх страхових послуг.

АВТОХІТ - ТОВ «Юніверсал Моторз Груп». Деталі на http://avto-hit.com.ua/                                          

Мрієте поміняти свій автомобіль на новий?

Заповніть форму заявки і наші менеджери повідомлять Вам подальші дії для здійснення угоди.

подати заявку