Миколаїв
вул. Будівельників, 5-А
Миколаїв
вул. 6 Слобідська, 80

Літні знижки на ЗАЗ Vida!

04.08.2017

Ціни на флагманську модель лінійки ЗАЗ знижені до 11%, що дозволить заощадити до 28 тис. грн бюджету при придбанні автомобіля!

Шукаєте оптимальну пропозицію на ринку нових автомобілів за співвідношенням ціна-якість? Тоді літня пропозиція від ЗАЗ - те, що вам потрібно!

Ціни на флагманську модель лінійки ЗАЗ знижені до 11%, що дозволить заощадити до 28 тис. грн бюджету при придбанні автомобіля! І не просто автомобіля, а наступника всім відомого і популярного бестселера Chevrolet Aveo, в якому гармонійно поєднані корейська якість, світові стандарти безпеки і українська ціна. Новий цінник на ЗАЗ Vida стартує з позначки 228 950 грн.

Що ж отримують автомобілісти, які зробили вибір на користь ЗАЗ Vida седан або хетчбек? Перш за все, двигун General Motors (на вибір - 1,4 або 1,5 л), сучасну КПП, гідну комплектацію, легкість в управлінні, енергоємність підвіски, стильний інтер'єр, комфорт і сучасний дизайн. А також, гарантію протягом 3-ох років або 100 000 км пробігу.

Вже десятки тисяч українців вибрали цей автомобіль, і нові покупці також не будуть розчаровані. У Vida можна відчути справжній затишок і комфорт в деталях. Зручний і просторий салон, місткий багажник, сучасна панель приладів, високоякісні матеріали інтер'єру дозволять як водієві, так і пасажиру отримувати задоволення від часу, проведеного в дорозі. Кузов автомобіля спроектований за останнім словом техніки з використанням елементів з високоміцних сталей і відповідає високим європейським вимогам безпеки.

Щоб детальніше ознайомитися з автомобілями, достатньо звернутись до найближчого дилерського центру ЗАЗ у Вашому регіоні,  в т.ч. до "Автоцентру на Будівельників" (прим. дилера).

 Пропозиція діє в дилерській мережі ТОВ «Сі Ей Автомотів» з 22 липня 2017 р. до 15 вересня 2017 р. Знижки до 11%. Вартість від 228 950 грн. Зображення автомобілів наведено для ілюстрації та можуть відрізнятися від наявних в продажу. Кількість автомобілів обмежена. Продавець має право змінювати комплектації та ціни автомобілів без попереднього повідомлення покупця.

 

http://www.zaz.ua/ukr/news

Мрієте поміняти свій автомобіль на новий?

Заповніть форму заявки і наші менеджери повідомлять Вам подальші дії для здійснення угоди.

подати заявку