Миколаїв
вул. Будівельників, 5-А
Миколаїв
вул. 6 Слобідська, 80

Новий XCeed з вигодою до 1700 євро!

27.01.2021

Новий KIA XCeed – яскравий міський кросовер, який об'єднує практичність традиційних SUV з керованістю і екстер'єром динамічних хетчбеків у період дії новорічної пропозиції пропонується з вигодою**  до 1700 Євро* в залежності від комплектації. Найбільш популярним у 2020 році зарекомендував себе XCeed у виконанні «Бізнес» з бензиновим турбованим атмосферним мотором 1,4 і 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач DCT, яка у межах спеціальної пропозиції коштує 19 600 Євро*. Ця модифікація комплектується неймовірно насиченим оснащенням, що включає мультимедійну систему з 8-дюймовим дисплеєм, Android Auto і Apple Car Play, зимовий пакет, клімат-контроль, датчики дощу і світла та багато іншого. Топ-версія «Престиж» з такою ж коробкою передач доступна за ціною 24 900 Євро*.

Більш детальна інформація про комплектації та ціни на Kia XСeed за посиланням: https://kia.nikolaev.ua/model-catalog-page/noviy-xceed/komplektaciji-ta-cini

 

Спеціальна пропозиція діє на обмежений склад автомобілів з 26.01.21 року до 15.02.2021 року.

 

*Ціни і сума вигоди з ПДВ станом на 26.01.2021 р. Розрахунки в гривні за курсом вказаним на сайті www.kia.сом/ua на день виписки рахунку-фактури.

 

**Під «вигодою» мається на увазі різниця від зниження ціни на певні комплектації автомобілів у порівнянні з цінами, що діяли до 26.01.2021. Сума вигоди залежить від моделі та комплектації автомобіля. Розрахунки в гривні за курсом зазначеним на сайті кіа.соm/ua на день виписки рахунку-фактури. Продавець залишає за собою право змінювати комплектації та ціни на автомобілі.

***Гарантія 7 років або 150 000 км у залежності від того, що настане раніше,  розповсюджується на окремі моделі Kia, а саме: Sportage, Ceed HB, Ceed SW, ProCeed, XCeed, Stonic, придбані в офіційній дилерській мережі ТОВ «Фалькон-Авто», починаючи з 01.10.2020 року. Гарантія на всі інші моделі Kia, такі як: Picanto, Rio, Sorento, Soul EV складає 5 років або 150 000 км у залежності від того, що настане раніше. Детальні умови гарантії та обмеження зазначені у сервісній документації.

Мрієте поміняти свій автомобіль на новий?

Заповніть форму заявки і наші менеджери повідомлять Вам подальші дії для здійснення угоди.

подати заявку