Миколаїв
вул. Будівельників, 5-А
Миколаїв
вул. 6 Слобідська, 80

Підготуй свій KIA до зими з вигодою!

02.11.2020

З 02 листопада по 31 грудня 2020 року в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» (входить до складу Корпорації «УкрАВТО»), в рамках спеціальної сервісної пропозиції, для власників автомобілів KIA діятимуть спеціальні умови придбання оригінальних запасних частин

Запрошуємо власників автомобілів KIA підготувати свій авто до зимової експлуатації з вигодою* на окремі позиції запчастин і витратних матеріалів, що сягає 8%.

Спеціальна сервісна пропозиція поширюється на більш ніж 1000 позицій, серед яких: витратні матеріали (фільтри, гальмівні колодки, диски та корзини зчеплення, січки запалювання та розжарювання тощо), амортизатори, стійки стабілізаторів, сталеві та легкосплавні диски, датчики тиску в шинах, акумулятори, авто лампи, щітки склоочисників, килимки тощо. Вичерпний перелік позицій, які підпадають під дію спеціальної пропозиції, доступні за посиланням.

Докладні умови, наявність запчастин і витратних матеріалів за спеціальними цінами, а також сумісність з конкретною моделлю автомобіля KIA, уточнюйте в офіційного дилера KIA ТОВ «Автоцентр на Будівельників»

 Адреса магазину автозапчастин:
 м. Миколаїв, вул. Будівельників, 5-А

 тел.: (0512) 48-97-54
 тел.: (0512) 56-62-00

__________

* Під «вигодою» мається на увазі різниця від зниження ціни в порівнянні з цінами, що діяли до 02 листопада 2020 р. Спеціальні умови придбання розповсюджуються на обмежений склад запасних частин та витратних матеріалів. Спеціальна пропозиція діє в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» з 02.11.2020 по 31.12.2020. Офіційні дилери KIA в Україні самостійно визначають кінцеву ціну акційного товару на дату його продажу. ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» залишає за собою право змінювати умови акції.

Мрієте поміняти свій автомобіль на новий?

Заповніть форму заявки і наші менеджери повідомлять Вам подальші дії для здійснення угоди.

подати заявку