Миколаїв
вул. Будівельників, 5-А
Миколаїв
вул. 6 Слобідська, 80

Програма «JETOUR ЕКСПРЕС КРЕДИТ»

31.01.2023

Компанія «Сі Ей Автомотів» (входить до складу Корпорації УкрАВТО), офіційний дистриб'ютор автомобілів JETOUR в Україні, оголошує про можливість придбання автомобілів JETOUR за програмою «JETOUR ЕКСПРЕС КРЕДИТ»*. Відтепер придбати новий кросовер стало ще вигідніше.
 
Програма «JETOUR ЕКСПРЕС КРЕДИТ» діє на придбання кросоверів JETOUR X70 в кредит за допомогою партнера програми - АТ «ОЩАДБАНК». Страховим партнером програми є СК «Експрес Страхування» (входить в ТОП-5 найкращих страхових компаній України з КАСКО).
 
JETOUR X70 – це сучасний семимісний кросовер з вражаючим списком опцій для свого класу: повністю цифрова панель приладів з діагоналлю 12,3 дюйми, великий 10" екран мультимедійної системи, можливість синхронізації з смартфонами та камера огляду на 360 градусів, що працює разом з передніми та задніми парктроніками. І це далеко не повний перелік – крім цього, авто штатно оснащується панорамним дахом та має кліренс 20 сантиметрів. І весь цей вражаючий список опцій підкріплюється чотирирічною гарантією на авто! В комплектації оновленого JETOUR X70 тепер доступні нові опції: звукове нагадування про розчеплений ремінь безпеки водія та пасажира, регулювання кермової колонки по висоті та глибині, дзеркало заднього виду з автоматичним затемненням, бездротова зарядка для мобільного телефону тощо.
 
Тож не втрачайте чудову можливість придбати нове авто на таких вигідних умовах:
•    перший внесок – від 30% вартості авто;
•    ставка від 0,01% річних;
•    термін кредитування до 84 місяців;
•    щомісячні комісії відсутні;
•    максимальна сума кредитування - без обмеження.
•    Автомобілі в наявності в дилерській мережі, не потрібно чекати поставок. Наші автосалони працюють!
 
 
 
 
* Спеціальні умови кредитування від банків партнерів на придбання нових автомобілів JETOUR за допомогою «JETOUR Експрес Кредит» діють з 01.01.2023 року по 01.04.2023 року включно. Ви можете отримати кредит за кредитною програмою JETOUR ЕКСПРЕС КРЕДИТ/«Ощад Драйв» на наступних умовах: мінімальний внесок - від 30% вартості автомобіля, максимальний термін кредитування – 84 місяців, максимальна сума кредитування без обмежень. Реальна річна процентна ставка – 31,76% річних. Дана реальна річна процентна ставка розрахована за наступних умов: при терміні кредитування 84 місяців, при авансі 30% і стандартній схемі погашення (класична), орієнтовні загальні витрати по кредиту (платежі за додаткові і супутні послуги банку, пов'язані із отриманням, обслуговуванням і поверненням кредиту) складають 1383 грн. по кожній 1000 грн. кредитних коштів. Реальна річна процентна ставка залежить від обраних клієнтом умов кредитування. Схема погашення кредиту – ануїтет, стандарт.
Одноразова комісія за надання кредиту складає: 2,99% для кредитів терміном 12 міс., 1,50% для кредитів від 13 до 36 міс. та 0% для кредитів строком від 37 до 84 міс. Додаткові витрати: комісія за РКО та відкриття рахунку – 750 грн., 200 грн. (за одну операцію) – надання виписки/внесення до реєстру рухомого майна.
Кредитує АТ «Ощадбанк»: Ліцензія НБУ № 148 від 05.10.2011 року. Номер за державним реєстром банків - №4. Кредит за програмою JETOUR ЕКСПРЕС КРЕДИТ надається у відділеннях Банку по всій території України за винятком тимчасово окупованих територій АР Крим, Донецької, Луганської, Харківської, Запорізької, Херсонської областей (в залежності від характеру та території ведення військових дій, перелік регіонів може змінюватися). Про детальні умови кредитування дізнавайтеся на сайті https://www.oschadbank.ua або за телефоном: 0 800 210 800 (дзвінки безкоштовні на території України).
ТДВ «ЕКСПРЕС СТРАХУВАННЯ»: Ліцензії АВ №429899 від 04.11.2008 р., АВ №594256 від 24.01.2012 р., АВ №429898 від 04.11.2008 р., видані Державною комісією з регулювання фінансових послуг України. Номер в Державному реєстрі фінансових установ – 11102251.
ТОВ «СІ ЕЙ АВТОМОТІВ» не несе відповідальності за послуги кредитування банків-партнерів та супутніх страхових послуг. Вказані умови кредитування не є рекламою та надаються виключно з метою попереднього ознайомлення зі схемами кредитування.

Мрієте поміняти свій автомобіль на новий?

Заповніть форму заявки і наші менеджери повідомлять Вам подальші дії для здійснення угоди.

подати заявку