Миколаїв
вул. Будівельників, 5-А
Миколаїв
вул. 6 Слобідська, 80

SENSаційна ціна на ZAZ SENS!

06.04.2016

Нагадуємо, що тільки зараз ZAZ SENS за ціною від 159 000 грн.

З приходом весни багато хто замислюється про здійснення давніх планів купити новий автомобіль. А якщо при цьому цінова пропозиція виглядає досить доступною на тлі різних конкурентів, то навряд чи варто відкладати покупку. Тому, щоб автомобілі Запорізького Автомобілебудівного Заводу відповідали іміджу самого доступного і по-справжньому «народного» автомобіля, офіційний дистриб'ютор автомобілів ZAZ, компанія «Сі Ей Автомотів» пропонує скористатися чудовою можливістю стати власником нового ZAZ. Тим паче, що зараз модель ZAZ SENS за ціною від 159 000 грн є одним із найдоступніших седанів на ринку нових автомобілів в Україні.

Модель ZAZ SENS в такому популярному кузові седан навряд чи потребує додаткового представлення. Автомобіль, який не один раз ставав лідером продажів в Україні, вибирають саме за його характеристики, а не за умовності. Клієнти, купують цю модель за її надійність, підтверджену величезним парком цієї моделі в службах таксі, невибагливість в експлуатації і можливість отримати якісне сервісне обслуговування практично в будь-якому обласному чи районному центрі, а також, найголовніше - доступність за ціною. Зараз ZAZ SENS не тільки не втратив ключових переваг, але і значно додав у якості виконання, матеріалах і комплектуючих і рівні оснащення.

Залишаючись найдоступнішим седаном на ринку нових автомобілів ZAZ SENS є тим самим оптимальним поєднанням ціни, якості і кількості автомобіля. Навряд чи в Україні була б настільки популярна модель, яка не задовольняла б очікуванням свого власника. Автомобіль пропонується з економічним, перевіреним не однієї тисячею кілометрів експлуатації на українському бензині силовим агрегатом об'ємом 1,3 літра потужністю 70 л.с. Залежно від рівня оснащеності модель запропонує гідропідсилювач керма, аудіопідготовку на 4 динаміка, передні склопідйомники, центральний замок, кондиціонер, протитуманні фари і підігрів дзеркал.

Але, крім усього іншого, купуючи новий автомобіль власник отримує не тільки свободу пересування та можливість не залежати від транспортної інфраструктури. Хто б що не говорив, новий автомобіль - це завжди новий автомобіль, який не потребує непередбачених витрат, як у випадку покупки б/у. На користь цього твердження свідчить кількість ZAZ SENS на наших далеко не ідеальних дорогах, і стабільна популярність як у приватних, так і корпоративних клієнтів.

Що ж стосується зобов'язань, які несе перед покупцями будь-який поважаючий себе автовиробник, до яких відносить себе і Запорізький Автомобілебудівний Завод, то покупці автомобілів ZAZ отримують сервісну гарантію на 3 роки, або 100 тис. км пробігу.При цьому міжсервісний інтервал становить 15 тис. км, що повністю відповідає європейським стандартам гарантійної політики обслуговування автомобілів.

Ціна наведена станом на 18.03.2016р. в дилерській мережі ТОВ “Сі Ей Автомотів”. Кількість автомобілів обмежена. Продавець має право змінювати комплектації і ціни автомобілів без попереднього повідомлення покупця. Детальна інформація у салонах офіційних дилерів ZAZ.

www.zaz.ua/ukr/actions

Мрієте поміняти свій автомобіль на новий?

Заповніть форму заявки і наші менеджери повідомлять Вам подальші дії для здійснення угоди.

подати заявку