Миколаїв
вул. Будівельників, 5-А
Миколаїв
вул. 6 Слобідська, 80

Заміни моторну оливу KIA з вигодою до 30%

08.03.2023

З 06 березня по 30 червня 2023 року в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» (входить до групи Корпорації «УкрАВТО»), в рамках спеціальної сервісної пропозиції, для власників автомобілів KIA діятимуть спеціальні умови придбання оригінальної моторної оливи KIA.

Офіційний дистриб'ютор KIA в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», запрошує власників автомобілів корейського бренду відвідати найближчий офіційний сервіс KIA та замінити оригінальну моторну оливу КІА з вигодою* до 30%.

Докладні умови уточнюйте у консультанта з сервісу. Адреса СТО офіційного дилера KIA "Автоцентр на Будівельників":
м. Миколаїв, вул. Будівельників, 5и. Тел.: (098) 476-24-17


*Під «вигодою» мається на увазі різниця від зниження ціни в порівнянні з цінами, що діяли до 28 лютого 2023 року. Спеціальні умови придбання розповсюджуються на обмежений склад витратних матеріалів. Спеціальна пропозиція діє в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» з 06.03.2023 року по 30.06.2023 року. Офіційні дилери KIA в Україні самостійно визначають кінцеву ціну на витратні матеріали в рамках даної спеціальної сервісної пропозиції на дату їх продажу. ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» залишає за собою право змінювати умови спеціальної сервісної пропозиції.

 

Мрієте поміняти свій автомобіль на новий?

Заповніть форму заявки і наші менеджери повідомлять Вам подальші дії для здійснення угоди.

подати заявку