Миколаїв
вул. Будівельників, 5-А
Миколаїв
вул. 6 Слобідська, 80

10 причин на користь JAC JS4

09.03.2023

JAC JS4 нарешті прибув в Україну, і ТОВ "ДЖАК УКРАЇНА" змогли провести тривалий тест-драйв цього автомобіля.

Цей автомобіль просто закохав у себе. Ось 10 причин, чому варто полюбили JAC JS4:

1. Стиль.

Сьогодні на ринку присутня величезна кількість компактних кросоверів. І щоб вирізнятися з цієї маси, автомобілю треба мати яскравий дизайн. Італійський дизайнерський центр у Туріні гарно попрацював над зовнішністю JAC JS4, в результаті чого отримали яскравий та стильний автомобіль, який викликає захоплення.

2. Просторий салон.

Не дивлячись на свої компактні габарити, в середині JS4 має просторий салон. Під час тест-драйву звернули особливу увагу на розміщення задніх пасажирів, які часто почувають дискомфорт через недостатній простір для ніг. В JS4 однаково зручно почували себе як передній, так і задні пасажири, оскільки ергономіка салону дозволяє всім розташуватися з комфортом.

 

3. Великий простір багажного відділення.

JAC JS4 має 520-літровий вантажний простір, яким може похизуватися далеко не кожен автомобіль в цьому класі.

4. Високий дорожній просвіт.

200 мм кліренс дозволить автомобілю впевнено подолати бездоріжжя чи проїхати у складних дорожніх умовах таких як сніг чи бруд.

5. Економічність.

Настройка двигуна, яка відбувалася під керівництвом експертів компанії Volkswagen, дозволяє досягнути економічної витрати пального у 5,6 л на 100 км (у заміському циклі).

6. Гарна комплектація.

Всі автомобілі JS4 постачаються в Україну з гарним набором опцій, який включає LED-оптику, круїз-контроль, шкіряне оздоблення керма та важеля КПП, електричне регулювання сидіння водія, 6 динаміків аудіосистеми, 10.25-дюймовий сенсорним екран з голосовим управлінням та функцією Bluetooth і парктроніками.

7. Динамічність.

JS4 оснащений новим поколінням 1,5-літрових турбованих бензинових двигунів, які потрапили в десятку найкращих двигунів у рейтингу “China Core”. Основною технологічною особливістю цих двигунів є низькоінерційний нагнітач для покращення динаміки їзди. Максимальна потужність силового агрегату складає 147 кінських сил (110  kW) при максимальному крутному моменті 210  Н*м (2000-4500 rpm), що дозволяє автомобілю розігнатися за 4,7 с до 60 км/год і за 9,8 с до 100 км/год.

8. Якість.

Всі основні вузли та агрегати JS4 розроблялися спільно з провідними європейськими виробниками. Автомобіль оснащений надійною та невибагливою в обслуговуванні напівзалежною торсійною балкою, над розробкою якої спільно працювали інженери Volkswagen (Німеччина) та Magna (Франція).

9. Гарантія.

Кожен автомобіль JAC, куплений в офіційній дилерській мережі України, має гарантію 3 роки або 100 000 км пробігу. Гарантія включає в себе безкоштовний ремонт та заміну деталей (в тому числі вартість запасних частин і трудовитрат), визнаних дефектними заводом-виробником.

10. Конкурентоспроможна ціна.

JAC JS4 є однією з найдоступніших моделей SUV на ринку. У лютому 2023 року ціна авто з механічною коробкою передач складає 800 000 грн, а з автоматичною – 835 000 грн. Також, можна обрати варіант з чорним дахом за додаткові 10 000 грн.

__________

За матеріалами https://jac.ua/

Мрієте поміняти свій автомобіль на новий?

Заповніть форму заявки і наші менеджери повідомлять Вам подальші дії для здійснення угоди.

подати заявку