Миколаїв
вул. Будівельників, 5-А
Миколаїв
вул. 6 Слобідська, 80

JAC – всесвітньо відомий бренд комерційної техніки

20.01.2023

JAC – всесвітньо відомий бренд комерційної техніки. А ви знали, що нині відомий автомобільний бренд JAC у далекому 1964 році розпочав свою роботу з виробництва виключно комерційної техніки? У 1968 році з конвеєру зійшла перша вантажівка JAC, яка могла перевозити 2.5 тони вантажу.

Цікаво простежити якого прогресу було досягнуто компанією JAC за більш ніж 50 років. В кінці 2022 року  JAC прийняла участь в автомобільній виставці вантажних перевезень FENATRAN 2022 в Бразилії. Слід відмітити, що виставка FENATRAN є найбільшою та найвпливовішою подією в Латинській Америці, яка привертає увагу світових брендів комерційних автомобілів і основних клієнтів у галузі. Там було представлено повний асортимент електричних комерційних транспортних засобів JAC, включаючи електричні легкі вантажівки та електричні пікапи.

JAC виявився єдиним китайським автомобільним брендом, який презентував виключно електричну комерційну техніку. Це привернуло особливу увагу відвідувачів виставки, в результаті чого більш ніж 500 провідних компаній світу миттєво розмістили замовлення на вантажівки. Таким чином, комерційна техніка JAC опинилася у переліку найпопулярніших вантажних автівок в Латинській Америці.

JAC вже давно заслужив довіру клієнтів Південної Америки. З 2020 року JAC успішно поставив понад 1000 електричних комерційних автомобілів майже 60 провідним корпоративним клієнтам у Бразилії, включаючи DHL, Pepsi та багато інших.

Після такої успішної презентації своєї продукції в Бразилії, керівництво компанії JAC заявило про свій намір розширювати продуктову матрицю електричної комерційної техніки, задля сприяння швидкому розвитку автомобільної промисловості в напрямку електрифікації, інтелекту та спільного використання, а також сприятиме частці Китаю у глобальному екологічному розвитку.

За матеріалами: https://jac.ua/

 

 

 

 

Мрієте поміняти свій автомобіль на новий?

Заповніть форму заявки і наші менеджери повідомлять Вам подальші дії для здійснення угоди.

подати заявку