Миколаїв
вул. Будівельників, 5-А
Миколаїв
вул. 6 Слобідська, 80

KIA Sportage 2024 модельного року - нові комплектації вже в Україні

25.09.2023

Бестселер KIA – Sportage – стає ще доступнішим для клієнтів в Україні. Офіційний дистриб’ютор KIA в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» (входить до складу компаній Корпорації «УкрАВТО»), повідомляє про поставку в офіційну дилерську мережу партії легендарного кросовера 2024 модельного року в двох нових комплектаціях – Комфорт (Comfort) та Ювілейна Версія (Anniversary Edition). Отже, брати свій омріяний Sportage тепер можна серед чотирьох доступних версій кросовера. Важливо, що кросовери Kia Sportage є в наявності у офіційних дилерів!

KIA Sportage вже давно став уособленням автомобіля-мрії, ідеального поєднання преміальних характеристик вишуканості, надійності, безпеки та комфорту, але саме такої мрії, яку можна швидко здійснити завдяки демократичній ціні. А тепер за наявності комплектації Comfort за ціною 1 046 000 грн.* можна стати власником Sportage 2023 року випуску з надійним бензиновим 2-літровим двигуном, переднім приводом та 6-ступеневою автоматичною трансмісією і значним набором люксових опцій. А з допомогою Kia ЕКСПРЕС КРЕДИТ** придбати KIA  Sportage можна навіть не маючи повної суми вартості авто.

Тепер в офіційних автосалонах KIA в Україні клієнтам пропонують ще більше можливостей вибору серед наявних версій популярного Sportage, конфігурація яких створена, навіть до дрібних деталей, з врахуванням потреб та вподобань саме українських споживачів.

Повний перелік опцій в кожній з версій KIA Sportage настільки значний, що їх повний перелік, напевне, перетворить будь-яку публікацію на лонгрід. Отже, варто прямо зараз відвідати сайт Kia в Україні, щоб дізнатися більше про конфігурації легендарного Kia Sportage та одразу замовити тест-драйв!

В новій комплектації Comfort передбачено все для виняткового комфорту та безпеки Ваших подорожей, серед опцій:

  •     Подушки безпеки: водія, переднього пасажира, бокові, а також шторки безпеки  (бокові), центральна подушка безпеки для запобігання зіткнення переднього пасажира та водія. Всі функції безпеки в Sportage ретельно підібрані, серед них, зокрема, система утримання в смузі руху, система запобігання зіткненню с пішоходами та транспортними засобами попереду.
  •     Актуальний в сезоні, що наближається, «зимовий пакет» - підігрів керма, передніх сидінь, зовнішніх дзеркал.
  •     Винятковий комфорт подорожей посилює високий рівень шумоізоляції завдяки не тільки видатній конструкції кузова, а й спеціальній акустичній плівці на вітровому склі, шумоізоляції під капотом.


Також в Україні тепер доступна обмежена партія спеціальної Ювілейної Версії Kia Sportage, створеної до 30-річчя легендарного кросовера. Саме так виробник Кіа вшановує багату спадщину  Sportage тривалістю в 30 років і 5 поколінь. Адже з моменту дебюту в 1993 році Sportage став синонімом інновацій, стилю, що захоплює, та видатних характеристик.

Особливостями комплектації Anniversary Edition Sportage є:

  • Покращені елементи інтер'єру (замшева обробка дверних панелей, підлокітник оброблений екологічною шкірою).
  •  Комбіноване оздоблення салону (тканина + замш).
  •  Спеціальний декоративний пакет екстер'єру: молдінги, накладка решітки радіатора та накладки на двері.
  •   Накладка на задній бампер.
  •   Легкосплавні 19-дюймові диски та шини 235/50.
  •  12-дюймова TFT Touch Screen магнітола +  Bluetooth (ANDROIDAUTO+APPLE CAR PLAY), дисплей з вбудованою навігацією (NAVI).


На офіційному сайті KIA в Україні Ви можете дізнайтесь більше про видатну історію KIA Sportage, та про те, чому Sportage не зупиняється на досягнутому.

Як і на інші моделі KIA , гарантія на Sportage в нових комплектаціях становить 7 років або 150 000 км. пробігу***.

Страховим партнером є СК «Експрес Страхування»1 (понад 6 років стабільно входить в ТОП-10 найкращих страхових компаній України з КАСКО).

Більше про KIA в Україні  – на офіційному веб-сайті https://www.kia.com/ua

_________________

[*] Зазначена ціна автомобіля Kia Sportage в комплектації Comfort 2023 р.в. включно з ПДВ станом на 21.09.2023 р. Розрахунки в гривні. Продавець залишає за собою право змінювати комплектації та ціни на автомобілі. Кількість автомобілів обмежена. Зовнішній вигляд, оснащення та комплектація автомобіля наведені у зображеннях для ілюстрації можуть відрізнятися від наявних автомобілів у офіційних дилерів КІА на території України. Перелік офіційних дилерів доступний на https://kia.com/ua

[**] Спеціальні умови кредитування від банків партнерів на придбання нових автомобілів Kia за допомогою «KIA ЕКСПРЕС КРЕДИТ» діють з 02.07.2023 року по 01.10.2023 року включно. Ви можете отримати кредит за кредитною програмою «КІА ЕКСПРЕС КРЕДИТ», яка діє в АТ «Ощадбанк», на наступних умовах: мінімальний внесок - від 30% вартості автомобіля, максимальний строк кредитування – 84 місяців, максимальна сума кредитування без обмежень. Реальна річна процентна ставка – 35,26% річних. Дана реальна річна процентна ставка розрахована за наступних умов: при терміні кредитування 84 місяців, при авансі 30% і стандартній схемі погашення (класична), орієнтовні загальні витрати по кредиту (платежі за додаткові і супутні послуги банку, пов'язані із отриманням, обслуговуванням і поверненням кредиту) складають 1459,00 грн. по кожній 1000 грн кредитних коштів. Реальна річна процентна ставка залежить від обраних клієнтом умов кредитування. Схема погашення кредиту – ануїтет, стандарт. Одноразова комісія за надання кредиту складає: 2,99% для кредитів строком 12 міс., 1,50% для кредитів від 13 до 84 міс., 0,99% для кредитів строком 12 міс. при авансі від 60%.  Додаткові витрати: комісія за РКО та відкриття рахунку – 950 грн, 130 грн (за одну операцію) – надання виписки/внесення до реєстру рухомого майна. Кредитує АТ «Ощадбанк»: Ліцензія НБУ № 148 від 05.10.2011 року. Номер за державним реєстром банків - №4. Кредит за програмою «КІА ЕКСПРЕС КРЕДИТ» надається у відділеннях Банку по всій території України за винятком тимчасово окупованих територій АР Крим, Донецької, Луганської, Харківської, Запорізької, Херсонської областей (в залежності від характеру та території ведення військових дій, перелік регіонів може змінюватися). Про детальні умови кредитування дізнавайтеся на сайті https://www.oschadbank.ua або за телефоном: 0 800 210 800 (дзвінки безкоштовні на території України).

ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» не несе відповідальності за послуги кредитування банків-партнерів та супутніх страхових послуг. Вказані умови кредитування не є рекламою та надаються виключно з метою попереднього ознайомлення зі схемами кредитування.

[***] Гарантія 7 років або 150 000 км, в залежності від того, що настане раніше,  розповсюджується на окремі моделі KIA, а саме: Sportage, Ceed, Ceed SW, XCeed, Stonic, придбані в офіційній дилерській мережі ТОВ «Фалькон-Авто» виключно з 01.10.2020 року. Гарантія на KIA Picanto складає 5 років або 150 000 км, в залежності від того, що настане раніше. Детальні умови гарантії та обмеження зазначені у сервісній документації.

[1] ТДВ «ЕКСПРЕС СТРАХУВАННЯ»: Ліцензії АВ №429899 від 04.11.2008 р., АВ №594256 від 24.01.2012 р., АВ №429898 від 04.11.2008 р., видані Державною комісією з регулювання фінансових послуг України. Номер в Державному реєстрі фінансових установ – 11102251.

Мрієте поміняти свій автомобіль на новий?

Заповніть форму заявки і наші менеджери повідомлять Вам подальші дії для здійснення угоди.

подати заявку