Миколаїв
вул. Будівельників, 5-А
Миколаїв
вул. 6 Слобідська, 80

KIA Sportage став переможцем в номінації «Кращий компактний SUV» премії «Авто Лідер 2023-2024» від авторитетного порталу AUTORIA.COM

05.01.2024

Autoria.com, один з провідних автомобільних порталів України, підбив підсумки щорічного конкурсу «Авто лідер 2023-2024» за якими KIA Sportage нового покоління за результатами «народного» голосування завоював одну з нагород, ставши кращим автомобілем в категорії «Компактні SUV».
 

Саме в цій категорії була найбільша кількість номінантів – загалом 14, серед яких  Toyota Corolla Cross, Mercedes-Benz GLA, Nissan Qashqai, Opel Grandland та інші. Тим  приємніше усвідомлення перемоги KIA Sportage серед таких іменитих суперників.

Що робить KIA Sportage таким привабливим?

По-перше, KIA Sportage фактично є народним улюбленцем України і чотири рази ставав лідером з продажів серед усіх нових легкових автомобілів за підсумками року.

По-друге, KIA Sportage п'ятого покоління має яскравий і виражений дизайн, який не залишить байдужим жодного клієнта. Автомобіль має чіткі лінії і обриси, які підкреслюють його спортивний характер. Особливо ефектно виглядають передні фари, які отримали форму бумерангів.

По-третє, це його просторий салон. Передні сидіння мають достатньо місця для комфортного розміщення навіть високих водіїв і пасажирів. Сидіння заднього ряду також досить просторі, щоб комфортно розміститися трьом пасажирам.

По-четверте, вагомою перевагою є широкий вибір комплектацій, що дозволяє підібрати оптимальний автомобіль для клієнта. Так, в Україні кросовер представлений в чотирьох комплектаціях, включаючи «Ювілейну версію» Anniversary Edition. На вибір доступні два двигуни: 2.0 літровий бензиновий двигун SmartStream та турбо двигун 1.6 л., які, в залежності від версії, можуть оснащуватися 6-ступінчастою автоматичною КПП або 7-ступеневою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями DCT.

Ну і по п’яте – це цінова доступність. KIA Sportage пропонується в широкому асортименті комплектацій вартістю від 1 111 440 грн*. Це дозволяє підібрати автомобіль, який відповідає усім потребам споживача.

Якщо ви шукаєте компактний кросовер, який поєднує в собі стиль, комфорт і великий набір опцій, як у преміальних брендів, KIA Sportage - це відмінний варіант, що і засвідчила перемога в номінації «Кращий компактний SUV» премії «Авто Лідер 2023-2024» від авторитетного порталу AUTORIA.COM.

__________
*Ціни станом на 28.12.23 р із ПДВ. Розрахунки в гривні в день виписки рахунку-фактури. Продавець залишає за собою право змінювати комплектації та ціни на автомобілі.

 

Мрієте поміняти свій автомобіль на новий?

Заповніть форму заявки і наші менеджери повідомлять Вам подальші дії для здійснення угоди.

подати заявку