Миколаїв
вул. Будівельників, 5-А
Миколаїв
вул. 6 Слобідська, 80

KIA вітає перших власників нового KIA Sportage в Україні

20.07.2022

Офіційний Дистриб’ютор KIA в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» (входить до складу компаній Корпорації «УкрАВТО»), повідомляє про відновлення постачання автомобілів в дилерську мережу в Україні.

Так, в червні 2022 р. в дилерську мережу надійшла довгоочікувана нова партія автомобілів KIA – популярного CEED та SPORTAGE. Варто зазначити, що саме в цій партії КІА в Україну вперше прибули автомобілі абсолютно нового покоління KIA Sportage. Отже, тепер можна буде познайомитись з довгоочікуваним красенем Sportage безпосередньо на дорогах України, а не лише у яскравих відеороликах.

Фактично саме так, своєрідно, відбувся дебют довгоочікуваного нового KIA Sportage в Україні. Без традиційних для автомобільних прем’єр яскравих заходів-презентацій і гучних новин у медіа… Але, попри складну ситуацію в країні, Кіа традиційно забезпечив клієнтам не тільки класний продукт, а й низку справді безпрецедентних переваг!

Абсолютно всі KIA Sportage та KIA CEED з цієї значної партії швидко знайшли своїх власників в рекордні строки! В тому числі – через значну вигоду, що запропонував Дистриб’ютор, завдяки дії законодавства щодо спрощеної системи оподаткування: у ціну нових автомобілів Kia не включався ПДВ та деякі інші податкові платежі згідно умов Податкового кодексу України. Варто зазначити, що «ФАЛЬКОН-АВТО» проявила себе як соціально відповідальна компанія, використавши переваги законодавства, щоб запропонувати найкращі цінові умови для клієнтів - можливість придбати новий якісний автомобіль за ціною, що успішно конкурує з вартістю більшості вживаних авто. Адже вигода сягала понад 230 000 грн. в залежності від обраної моделі!

В «ФАЛЬКОН-АВТО» наголошують, що створення таких безпрецедентних переваг для клієнтів КІА стало можливим завдяки професіоналізму команд Дистриб’ютора та дилерів КІА, наполегливості та відданій роботі кожного: від швидкого пере-налаштування бізнес-процесів до оперативної доставки автомобілів в дилерську мережу, їх підготовки та передачі клієнтам. А сприятливі законодавчі умови дали можливість Дистриб’ютору та дилерам КІА зробити свій вагомий внесок у відродження ринку нових легкових авто, зокрема - зберегти робочі місця та видатки до державного бюджету України.

Ми раді підтвердити, що «ФАЛЬКОН-АВТО» продовжить регулярні поставки модельного ряду автомобілів KIA в Україну в серпні 2022 року. І вже зараз можна замовити собі новий KIA, звернувшись через офіційний веб-сайт або до найближчого дилера KIA.

__________

З питання замовлення автомобілів KIA звертайтесь до офіційного дилера «Автоцентр на Будівельників»:
м. Миколаїв, вул. Будівельників, 5-А
тел.: (067) 514-54-84

Мрієте поміняти свій автомобіль на новий?

Заповніть форму заявки і наші менеджери повідомлять Вам подальші дії для здійснення угоди.

подати заявку