Миколаїв
вул. Будівельників, 5-А
Миколаїв
вул. 6 Слобідська, 80

На Chery Tiggo 5 діють спеціальні ціни! Tiggo 5 - розкіш за ціною засоба пересування

05.10.2018

Компанія «Сі Ей Автомотів» (структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації, офіційний дистриб'ютор автомобілів Chery в Україні) оголошує спеціальні ціни на популярний кросовер Chery Tiggo 5 Facelift. Зараз будь-яку комплектацію Tiggo 5 можна придбати з вигодою від 20 000 грн * (еквівалент 800 дол. США за курсом міжбанку НБУ на дату покупки) від регулярної ціни. Уже в жовтні Tiggo 5, сформував одне з найпривабливіших пропозицій в класі - адже його стартова ціна еквівалентна всього лише 15 500 дол. США, а пропозиція діє на автомобілі 2018 року випуску!

Chery Tiggo 5 представлений в Україні в фейсліфтовой версії з бензиновим мотором потужністю 2,0 л (потужність 139 к.с.), на вибір - з механічною або автоматичною (CVT) трансмісією, в комплектаціях Comfort і Luxury.

Відразу ж після свого виходу на ринок України в 2017 р Tiggo 5 Facelift підкорив автолюбителів не тільки своїм стильним дизайном, своєю потужністю, високим дорожнім просвітом 190 мм і просторим салоном; але і значним набором опцій, якими можуть похвалитися далеко не всі конкуренти в його класі: значний набір систем безпеки, безключевого запуск двигуна, електро-регульоване сидіння водія, сенсорний екран, камера заднього виду, задній парк-тронік, штатна протиугінна сигналізація, електро-люк, шкіряна обробка салону і багато іншого в залежності від обраної комплектації.

Подробиці про варіанти комплектацій Tiggo 5, спеціальні ціни, детальний опис технічних характеристик, екстер'єру та інтер'єру автомобіля, можна дізнатися на http://chery.ua/dir/tiggo5fl/complectation.html

Бренд Chery не перестає дивувати своїм стрімким розвитком, втіленням в своїх авто найостанніших світових тенденцій, високою якістю, інноваціями, опціями, в більшій мірі властивими автомобілям преміум-класу, і при цьому - приємною ціною. Варто відзначити, що в 2018 Chery в Україні вже закріпив свої позиції в 20-ці найпопулярніших в ринку нових легкових авто, а SUV Chery Tiggo 2 - один з найбільш доступних за ціною (від екв. 11 700 дол. США) і є одним з лідерів з продажу в класі суб-компактних кросоверів в Україні.

А дилерські центри Chery по всій Україні пропонують клієнтам весь спектр послуг, які можуть бути необхідні в процесі вибору і придбання автомобіля: послугу обміну автомобіля клієнта на новий Chery (трейд-ін, ТМ АВТОХІТ), вигідні можливості придбання авто в кредит (діють акційні пропозиції банків від 0,001% річних), вибір аксесуарів і додаткового устаткування для автомобіля.


 * Під "вигодою" мається на увазі різниця між рекомендованою і спеціальною ціною станом на день покупки автомобіля. Кількість автомобілів обмежена.

Мрієте поміняти свій автомобіль на новий?

Заповніть форму заявки і наші менеджери повідомлять Вам подальші дії для здійснення угоди.

подати заявку