Миколаїв
вул. Будівельників, 5-А
Миколаїв
вул. 6 Слобідська, 80

Новий Chery TIGGO 4 - прем'єра в Україні відбулася!

04.11.2018

Сьогодні, 3 листопада 2018 р офіційний дистриб'ютор Chery в Україні ТОВ «Сі Ей Автомотів» офіційно представив новий кросовер CHERY TIGGO 4 в Україні! Дебют TIGGO 4 пройшов одночасно в 10 містах, у великих торгово-розважальних центрах - Києві, Вінниці, Дніпрі, Запоріжжі, Львові, Полтаві, Одесі, Сумах, Харкові та Черкасах.

Крім знайомства з новинкою у гостей презентацій TIGGO 4 у всіх зазначених містах буде можливість взяти участь в розіграші смартфонів, а також - головного Призу - поїздки в Китай в рамках Акції #LOVECHERY.


TIGGO 4 - п'ятий кросовер в SUV-сімействі Chery Tiggo в Україні - побудований на платформі Chery T1Х, а його дизайн заснований на концепті β і повністю відповідає сучасній концепції бренду Chery «Life in Motion» («Життя в русі»).

Уже відомо, що TIGGO 4 в Україні буде представлений в трьох комплектаціях: Comfort (з бензиновим двигуном 2,0 л, 122 к.с., з механічною трансмісією), і Luxury - оснащеним турбованим мотором 1,5 л потужністю 147 к.с ., на вибір з 6-ти ступінчастою механічною трансмісією або 6-ти ступінчастою автоматичною (DCT).


Традиційно для Chery, новий Tiggo4 вражає вже в початковій комплектації Сomfort. Шкіряний салон, 9-дюймовий сенсорний дисплей touch-screen з камерою заднього виду, круїз-контроль, система курсової стійкості ESP і 17 '' легкосплавні диски, а вже в комплектації Luxury Ви зможете насолодитися однією з найбільших цілісних панорамних дахів площею близько 1 м2!


Творці TIGGO 4 подбали і про виняткове комфорт водія і пасажирів, особливо в умовах динамічної міського життя: кросовер порадує Безключевого доступом і запуском двигуна, електронним гальмом стоянки, датчиком тиску в шинах, .електро-регулюванням водійського сидіння і багатьом іншим.


Звичайно ж, TIGGO 4 значний набір систем безпеки і захисту автомобіля (ABS + EBD, ESP, Brake assist і інші), фронтальні подушки безпеки водія і пасажира, бічні подушки і шторки безпеки (4 шт).


Габаритні розміри TIGGO 4: довжина - 4 338 мм, ширина - 1 830 мм, висота - 1 645 мм. Колісна база - 2 630 мм, а дорожній просвіт становить 171 мм.
Новий кросовер TIGGO 4 втілив в собі традиційне для Chery співвідношення високої якості автомобіля і найкращою ціни!

Мрієте поміняти свій автомобіль на новий?

Заповніть форму заявки і наші менеджери повідомлять Вам подальші дії для здійснення угоди.

подати заявку