Миколаїв
вул. Будівельників, 5-А
Миколаїв
вул. 6 Слобідська, 80

Ravon Ravon R2 та R4 стали учасниками масштабного тест-драйву нових автомобілів

07.08.2017

У рамках конкурсу «Автомобіль року в Україні 2018» відбувся найбільший тест-драйв нових авто

 1-2 серпня у селі Бречь Чернігівської області, пройшов перший етап конкурсу «Автомобіль року в Україні 2018». Даний етап став найбільшим тест-драйвом нових авто в Україні, які є претендентами на звання автомобілю року.  

Серед 22 учасників автомобільного марафону, своє гідне місце зайняли і моделі бренду Ravon  – хетчбэк А-класу R2 та міський седан В-класу Ravon R4. 

Першим випробуванням задля претендентів став 250-кілометровий пробіг за маршрутом Київ-Чернігів-Бречь. А вже потім, на околицях туристичного комплексу «Бреч» відбулися локальні тести автомобілів, що заявлені на участь у конкурсі. 

Протягом двох днів, провідні автомобільні журналісти випробували ходові якості моделей Ravon R2 и R4. У ході тестів, які подекуди були наближені до екстремальних, моделі Ravon дуже гарно зарекомендували себе по більшості параметрам.

З гордо піднятою головою пройшов нелегкі випробування «малюк» Ravon R2: частина траси, що була відібрана для легкової групи автомобілів, більш нагадувала трасу для позашляховиків. Але, не дивлячись на це, Ravon R2 вдало справлявся з усіма ямами та вибоїнами на своєму шляху, складаючи конкуренцію своїм маститим суперникам.

А задля моделі Ravon R4 ця частина траси здалася зовсім непомітною. Беручи до уваги високий кліренс автомобілю, що становить 16 см., і сильну підвіску, усі вибоїни на дорозі біли для нього лише невеликими нерівностями, з якими R4 легко впорився.   

Підсумовуючи перший етап, можна впевнено казати про те, що автомобілі Ravon – це надійність та якість, перевірена часом!

http://ravon.com.ua/news

Мрієте поміняти свій автомобіль на новий?

Заповніть форму заявки і наші менеджери повідомлять Вам подальші дії для здійснення угоди.

подати заявку