Миколаїв
вул. Будівельників, 5-А
Миколаїв
вул. 6 Слобідська, 80

Tiggo 8 визнаний втретє «Кращим позашляховиком 2020 року» в Бразилії.

22.01.2021

 

                           

Tiggo 8, що добре зарекомендував себе в Бразилії за свою видатну якість, в грудні отримав титул «Кращий позашляховик 2020 року» в Бразилії.

 

Tiggo 8 було обрано «Кращим позашляховиком 2020 року» за версією Top Car TV, найбільш шанованого автомобільного відбору в Бразилії, який успішно проводився 19 разів. У 2020 році в журі конкурсу входило 34 теле- і інтернет-автомобільних репортери. 15 грудня на 6-му конкурсі Carsughi L'Auto Preferita Award, Tiggo 8 був названим «Кращим позашляховиком» журі, що складалося з 21 професійного репортера. А вже 16 грудня Tiggo 8 переміг численних конкурентів і отримав нагороду «Позашляховик року» в конкурсі UOL «Модель року» в Бразилії.

                             

З моменту запуску моделі в 2018 році глобальні продажі Tiggo 8 досягли майже 300 000 одиниць. В якості ключової глобальної моделі Chery, Tiggo 8 досяг нового піку з точки зору продажів і ринкової частки в таких країнах, як Саудівська Аравія, Чилі, Україна, Філіппіни, РФ і Перу, ставши, таким чином, найбільш популярною моделлю бренду Chery в більшості з цих країн. Tiggo 8 продемонстрував рекордні продажі в обсязі 20 667 одиниць в листопаді 2020 року, що на 52,6% більше ніж у листопаді 2019 року і на 26,1% більше ніж місяцем раніше. При цьому, продажу на рівні більше 10 000 одиниць фікусувалися вже п'ятий місяць поспіль.

 

Tiggo 8 оснащений сучасною передньою панеллю, доповненою хромованою решіткою у вигляді зоряного неба. Наддовга колісна база у 2710 мм, можливість гнучкої конфігурації салону в 5 або 7-місцевому виконання і багажник об'ємом до 1930 л створюють комфортне та зручне авто. Технічне оснащення автомобіля може включати в себе такі опції як 10,25-дюймовий сенсорний екран UHD, 8-дюймовий сенсорний РК-екран панелі управління кондиціонером, 7-дюймовий ЖК-екран на комбінації приладів, задні двері з електроприводом, система без ключового доступу та запуск двигуна натисканням однієї кнопки разом з функцією EPB + AUTOHOLD, що в цілому демонструє те, що Chery Tiggo 8 це високотехнологічний і інтелектуальний автомобіль. Конфігурація систем безпеки включає набір систем, таких як «десять в одному» Bosch 9.3 ESP, високоміцний корпус, 6 подушок безпеки і ремінь безпеки з функцією попереднього натягу та забезпечують задоволення від водіння і гарантують безпеку руху при будь-яких дорожніх умовах.

 

За матеріалами: https://chery.ua/ukr/news.html

 

Мрієте поміняти свій автомобіль на новий?

Заповніть форму заявки і наші менеджери повідомлять Вам подальші дії для здійснення угоди.

подати заявку