Миколаїв
вул. Будівельників, 5-А
Миколаїв
вул. 6 Слобідська, 80

Турбота Chery – Програма Розширеної Гарантії для клієнтів в Україні

28.06.2022

В цей складний для нашої країни час Chery Automobile Co. Ltd. та офіційний дистриб’ютор Chery в Україні піклуються про своїх клієнтів, розуміючи, що деякі власники автомобілів Chery не мають змоги доставити свої транспортні засоби для вчасного проходження регламентного технічного обслуговування або виконання гарантійного ремонту.

Саме тому, виробник та дистриб’ютор впроваджують Програму Розширеної Гарантії Chery (далі – Програма). Програма діє для автомобілів Chery, що були реалізовані в офіційній дилерській мережі дистриб’ютора «СІ ЕЙ АВТОМОТІВ» в Україні. 

Якщо завершення гарантії на Ваш автомобіль припадає на період з 24 лютого 2022 р. по 23 серпня 2022 р., або Ви не мали можливості звернутися для виконання гарантійного ремонту з 24.02.22 р. - зверніться до найближчого до Вас дилера Chery до 23.08.22 р., гарантійний ремонт буде виконано.

Якщо у Вас немає можливості звернутись до дилера для регламентного технічного обслуговування (ТО) в період воєнного стану - в такому разі відстрочення проведення ТО охоплює період з 24.02.22 р. по 23.08.22 р. без обмежень по надлишковому пробігу. Можливі несправності, викликані таким відстроченням, будуть усунені за рахунок гарантійних зобов’язань Chery. При цьому рекомендуємо звернутись до дилера для виконання ТО при першій можливості, оскільки своєчасне технічне обслуговування автомобіля є запорукою його безпроблемної та довгострокової експлуатації.

Рішення щодо необхідності продовження дії Програми буде розглянуто компанією Chery Automobile Co. Ltd. наприкінці серпня 2022 р., про що компанія «СІ ЕЙ АВТОМОТІВ» проінформує додатково.

Детальні умови та обмеження Програми Розширеної Гарантії уточнюйте у консультанта з сервісу найближчого офіційного дилера* Chery в Україні.

 

*Детальніше дізнавайтесь у офіційного дилера Chery в Миколаївському регіоні ТОВ «Автоцентр на Будівельників». Адреса: м. Миколаїв, вул. Будівельників, 5-А. Тел.: (098) 476-24-17

Мрієте поміняти свій автомобіль на новий?

Заповніть форму заявки і наші менеджери повідомлять Вам подальші дії для здійснення угоди.

подати заявку