Миколаїв
вул. Будівельників, 5-А
Миколаїв
вул. 6 Слобідська, 80

Зустрічайте нову модель кросоверу JAC S4

03.08.2020

     Покупці вже давно чекають JAC S4 на українському ринку, який приваблює просторим інтер’єром та збільшеним багажним відсіком до 1050 л (при умові повного складання задніх сидінь), що є ідеальним варіантом для великої родини.

     Дизайн екстер’єру S4 приваблює мускульними лініями, штампованими ребристими молдінгами у формі стріли збоку та матрічною шестикутною хромованою сіткою радіатору. Додаткового вишуканого стилю надає форма фронтальних фар у вигляді «гострого ока» і дизайн світлодіодних фар задніх габаритних вогнів під назвою «око дракона». Кольорова лінійка моделі JAC S4 включає чорний, шоколадний, сірий, білий, синій, червоний та комбіновані варіанти двокольорового кузову.

     По-європейськи витончений інтер’єр JAC S4 поєднує в собі зручність використання та якість матеріалів автосалону, виготовлених з м’якої екологічної шкіри. Під час огляду салону відразу до себе привертає увагу зручна асиметрична передня панель приладів з 8-дюймовим монітором мультимедійної системи з голосовим управлінням і сенсорна панель системи керування, що замінює майже всі фізичні кнопки управління основними функціями. Справа від багатофункціонального керма розташована помітна кнопка системи безключового запуску двигуна «Старт-Стоп». Із комфортних опцій у нового кросовера JAC є люк з електроприводом та електропривод дверей багажнику «Hands-free», який активується за допомогою руху ногою.

      Нова модель кросоверу JAC S4 має додаткові системи захисту водія та пасажирів, включаючи інноваційні системи, які надають ще більше впевненості водію під час маневрів на дорозі. Крім основних систем безпеки інноваційний кросовер має: 6 подушок безпеки, систему стабілізації курсової стійкості нового покоління Bosch версії 9.3, систему контролю «сліпих зон», що дозволяє контролювати «сліпі зони» автомобіля на відстані 3-х метрів, систему контролю руху у своїй полосі LDW, яка попереджує водія про виїзд автомобіля з полоси руху, панорамний огляд в режимі 360°.

Новачок JAC S4 має довжину – 4410 мм, ширину кузова -  1800 мм, колісну базу – 2620 мм, а дорожній просвіт, за даними виробника, складає – 200 мм, і цей показник дуже актуальний, якщо враховувати якість покриття вітчизняних доріг. Оснащується кросовер S4 турбованим 1,5-літровим двигуном з потужністю 150 к.с. (210 Nm) в парі з варіатором або 6-ступінчастою МКПП. Розганяється автомобіль до 100 км за 9,8 секунд.

Основними перевагами автомобілів JAC S4 виробництва JAC Motors є співпраця з німецьким концерном VW, який впровадив свої стандарти якості у процеси автомобілебудування JAC, під час яких експерти VW здійснюють повний контроль налаштування основних систем в нових автомобілях.

Ціна на інноваційний кросовер JAC S4 стартуватиме від 15 930 долл. на комплектацію Luxury з механічною КПП. Замовити автомобіль або записатись на тест-драйв вже наприкінці вересня можна у офіційних дилерів бренду JAC в Україні, в т.ч. у офіційного дилера ТОВ "Автоцентр на Будівельників" (прим.) та на сайті jac.ua

 

JAC UKRAINE - офіційний дистриб’ютор автомобілів бренду JAC в Україні. Дилерська мережа компанії представлена в крупних регіонах України, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів JAC на рівні кращих європейських і світових стандартів.

 

Мрієте поміняти свій автомобіль на новий?

Заповніть форму заявки і наші менеджери повідомлять Вам подальші дії для здійснення угоди.

подати заявку