Миколаїв
вул. Будівельників, 5-А
Миколаїв
вул. 6 Слобідська, 80

Абсолютно новий Chery TIGGO 4 - скоро в Україні!

31.10.2018

У сімействі CHERY TIGGO поповнення – абсолютно новий кроссовер TIGGO 4 очікує свій дебют в Україні вже 3 листопада 2018! TIGGO 4 - п'ятий кросовер в SUV-сімействі Chery Tiggo в Україні. Дебют довгоочікуваної новинки пройде одночасно в 10 містах України, в великих торгово-розважальних центрах. У гостей заходу буде можливість не тільки першими познайомитися з довгоочікуваною новинкою, але і насолодитися яскравою програмою і сюрпризами ... і отримати шанс виграти головний приз - поїздку на двох до Китаю! *

TIGGO 4 (в Китаї відомий як Tiggo 5x) побудований на платформі Chery T1Х, а дизайн заснований на концепті β і повністю відповідає сучасній концепції бренду Chery «Life in Motion» ( «Життя в русі»).

Габаритні розміри TIGGO 4: довжина - 4 338 мм, ширина - 1 830 мм, висота - 1 645 мм. Колесная база - 2 630 мм. Новий «тигр» TIGGO 4 буде доступний в Україні в трьох комплектаціях, і оснащений бензиновими двигунами, на вибір: 2,0 л. (DVVT, 122 л.с.) з механічною коробкою передач, або турбірованим, об'єм 1,5 л. (TCI, 147 л.с.), який працює в парі з механічною або з 6-ступінчастою роботизованною трансмісією. Як і інші «брати» сімейства TIGGO, новачок може похвастатися значним кліренсом 171 мм.Уже відомо, що TIGGO 4 порадує клієнтів в Україні замечательным набором опцій, які практично не зустрінуть у конкурентів: панорамна кришка, без ключевого запуску двигуна, парк-троник, 9-дюймовий кольоровий сенсорний дисплей ... І це далеко не повний список.

Уже відомо, що TIGGO 4 порадує клієнтів в Україні чудовим набором опцій, які практично не зустрічаються  у конкурентів: панорамна кришка, без ключового запуску двигуна, парктронік, 9-дюймовий кольоровий сенсорний дисплей ... І це далеко не повний список.

Новий кросовер TIGGO 4 втілив в собі традиційне для Chery співвідношення високої якості автомобіля і найкращою ціни! До речі, інтригу про свою ціною TIGGO 4 ще зберігає, а відкриє її вже 3 листопада на заходах в містах:

Київ, ТРЦ "Ocean Plaza", вул. Антоновича 176, з 13.00 до 15.00

Вінниця, ТРЦ "Мегамолл", вул. 600-річчя 17-Е 

Дніпро, ТРК "Appolo", ул.Титова 36

Запоріжжя, ТРЦ "Аврора", просп. Соборний 83/86 

Львів, ТРЦ "Victoria Gardens", вул. Кульпарківська 226-А

Одеса - ТРЦ "Сіті Центр", просп. Небесної сотні 2. З 15.00.

Полтава, ТРЦ "Екватор", вул. ковпака 26

Суми, ТЦ "Мануфактура", вул. Харківська 2

Харків, ТРЦ "Дафі", вул. Героїв Праці 9

Черкаси, ТЦ "Плазма", бульв. Шевченко 145

 

 

* Детальні умови розіграшів, зокрема головного призу, оголошуються під час заходів.

Мрієте поміняти свій автомобіль на новий?

Заповніть форму заявки і наші менеджери повідомлять Вам подальші дії для здійснення угоди.

подати заявку