Миколаїв
вул. Будівельників, 5-А
Миколаїв
вул. 6 Слобідська, 80

Асакінський автомобільний завод отримав можливість виробляти новітні моделі GM

30.05.2018

Для отримання сертифікату заводу необхідно було повністю виконати вимоги по 44 показникам. Перевірка відповідності стандартам проводилася фахівцями корпорації General Motors з Південної Кореї, КНР, США та Індії.

 Асакінскій автомобільний завод GM Uzbekistan отримав третій ступінь інтеграції якості в виробничі процеси - сертифікат BIQ III (Built-In Quality).

 Володіння BIQ III дозволить автозаводу освоювати практично всю лінійку автомобілів на глобальних платформах GM. Сьогодні тут випускають автомобілі під брендами Chevrolet і Ravon, серед яких Matiz, Spark (R2), Nexia (R3), Cobalt (R4), Lacetti (Gentra).

 «Отримання сертифікату стало результатом масштабної роботи, проведеної на автозаводі за останні три роки і спрямована на забезпечення відповідності всім вимогам щодо якості. За минулий час проведена повна модернізація технологічного обладнання, оновлена його структура, впроваджені новітні системи і інструменти GM з управління виробництвом, співробітники компанії пройшли відповідне навчання на заводах GM в Південній Кореї, Китаї, Таїланді, Індії », - відзначили в GM Uzbekistan.

 Для отримання сертифікату заводу необхідно було повністю виконати вимоги по 44 показникам. Перевірка відповідності стандартам проводилася фахівцями корпорації General Motors з Південної Кореї, КНР, США та Індії. Результат показав, що відповідність заводу вимогам становить 100% при мінімально рівні в 95,5%.

 Сертифікат узбецькій стороні був вручена віце-президентом GM International Філом Кінлі.

 На даний час на автозаводі працює понад вісім тисяч співробітників. Його загальна площа становить 72 га, а потужність - близько 250 тисяч авто на рік. У найближчі роки на підприємствах GM Uzbekistan планується запустити серійне виробництво двох нових моделей - позашляховика Tracker і модернізованої моделі Cobalt.

 

В цілому виробництво легкових автомобілів в Узбекистані в січні-квітні цього року збільшилася на 26,4%, перевищивши позначку в 51 тисячу, а автомобільних двигунів - на 37,9% до 40780 одиниць.

 
 

http://protoday.uz/ru/54134159

Мрієте поміняти свій автомобіль на новий?

Заповніть форму заявки і наші менеджери повідомлять Вам подальші дії для здійснення угоди.

подати заявку