Миколаїв
вул. Будівельників, 5-А
Миколаїв
вул. 6 Слобідська, 80

"АвтоЛеді - 2017": в Миколаєві обрали найкращу дівчину за кермом

12.09.2017

У День міста і Всесвітній День краси 9 вересня в Миколаєві на фестивалі «Автоледі Півдня-2017» обирали найкращу дівчину за кермом.


"Жінка за кермом вже давно перестала бути рідкістю, хоча і викликає саркастичні посмішки у деяких водіїв чоловіків. І учасниці не стали нікому нічого доводити. Хоча деякі з них за рівнем майстерності дадуть фору будь-якому чоловікові", - кажуть організатори фестивалю. 

Конкурсанткою від "Автоцентру на Будівельників" стала Валерія Козлова на KIA Sportage, який придбала в нашому автосалоні в 2013 році. Стаж водіння Валерії - 10 років. Валерія є офіційним представником італійського бренду Levante. "Наша команда, - розповідає учасниця, - створює прекрасний, стильний образ для сучасної жінки! Мій вибір автомобіля Kia Sportage визначає мій характер. Він є комфортним, швидким і економічним кросовером!"


У конкурсі «оформлення автомобіля» дівчатам пропонувалося презентувати його, проявивши оригінальний підхід своєї «ластівки».

Також учасниці показали і майстерність водіння. На рух «змійкою», парковку заднім ходом дуже активно реагували численні глядачі, а потім пішли цікаві, різноманітні творчі візитки.

 

Свято порадував городян яскравими моментами, ефектними учасницями, а також цікавою концертною програмою.

За результатами голосування членів журі, пілот від "Автоцентру на Будівельників" Валерія Козлова стала переможцем і отримала звання "АвтоЛеді-2017"!

Від щирого серця вітаємо нашу Валерію з перемогою!

Мрієте поміняти свій автомобіль на новий?

Заповніть форму заявки і наші менеджери повідомлять Вам подальші дії для здійснення угоди.

подати заявку