Миколаїв
вул. Будівельників, 5-А
Миколаїв
вул. 6 Слобідська, 80

Презентаціія KIA Stonic в Автоцентрі на Будівельників відбулась!

19.12.2017

В суботу, 16 грудня в автосалоні "KIA" "Автоцентр на Будівельників" відбулась презентація довгоочікуваного нового KIA Stonic.

Даний автомобіль можна охарактеризувати, як емоційний, динамічний, захоплюючий, стильний, яскравий і спритний. Новий КІА Стонік потенційний лідер класу B-SUV, який є одним з найбільш динамічно зростаючих сегментів автомобільного ринку Європи і України.

Відзначимо, що цей автомобіль також володіє такими якостями, як практичність, компактність, багатофункціональність, і безпека. Він приємний в управлінні і легкий в паркуванні. У нього просторий салон і, що не менш важливо - він дуже економічний.


Існують наступні версії КІА Stonic: Comfort, Business, Prestige .


Загальна довжина автомобіля 4 м 14 см
Довжина колісної бази - 2 м 58 см
Висота 1 м 52 см
Об'єм двигуна - 1368 см3
Мінімальний кліренс - 183 мм
Максимальна потужність - 100 к.с.

Яскравий, молодіжний дизайн, розроблений у Франкфуртському студії дизайну КІА, не залишить байдужим ні власника автомобіля, ні оточуючих.

Відкривайте нові місця, отримуйте новий досвід та безліч вражень! Kia Stonic - ваш надійний супутник у подорожах міськими джунглями.

Компактний кросовер, такий як Kia Stonic, створений для того, щоб перетворювати ваші бажання на реальність. Завдяки просторому салону та можливості гнучко використовувати простір для багажу, спонтанні пригоди стають частиною вашого щоденного життя.

Дякуємо всім, хто завітав на нашу презентацію! Ваші посмішки і гарний настрій прикрасили наше свято!

Більше фото: https://www.facebook.com/pg/kia.avtocentr.mk/photos/?tab=album&album_id=158738391412979

Мрієте поміняти свій автомобіль на новий?

Заповніть форму заявки і наші менеджери повідомлять Вам подальші дії для здійснення угоди.

подати заявку