Миколаїв
вул. Будівельників, 5-А
Миколаїв
вул. 6 Слобідська, 80

Ravon увійшов у ТОП -10 з продажів у вересні!

09.10.2017

Зростання продажів Ravon дозволило бренду зайняти у вересні 10-е місце на ринку.

За даними АІГ Автоконсалтинг, у вересні бренду Ravon вдалося увійти в ТОП-10 найбільш популярних автомобілів в Україні, обійшовши такі маститі марки, як Mercedes-Benz, Audi, Suzuki, Peugeot, Citroen. Реалізувавши у вересні на ринку 264 автомобіля, бренд Ravon зміг не тільки дістатися 10-ї позиції в рейтингу, а й істотно зміцнити свої позиції в частці ринку, яка у вересні склала 3,46%. Даний результат за кількісним показником більш, ніж на 24% перевищує серпневий рівень результат.

Такий без перебільшення високий результат став можливий завдяки приголомшливому успіху на ринку автомобілю Ravon R2, який на сьогоднішній день є безумовним лідером в малому класі і претендує на звання «Автомобіль року в Україні 2018».

Продовжує нарощувати свої продажі і міський седан Ravon R4. Так, у вересні моделі вдалося піднятися на 4-у позицію у рейтингу в класі B-High Low Cost.

Не відстає від своїх Ravon Gentra: вересень відзначився для моделі 2-м місцем в загальному заліку класу C-High Low Cost.

Подібний успіх бренду Ravon свідчить про збільшення популярності моделей бренду серед українських автолюбителів, що в свою чергу обумовлено якістю і надійністю автомобілів Ravon, а також однією з найкращих на сьогодні пропозицій на ринку за співвідношенням ціна-якість.

http://ravon.com.ua/news

Мрієте поміняти свій автомобіль на новий?

Заповніть форму заявки і наші менеджери повідомлять Вам подальші дії для здійснення угоди.

подати заявку