Миколаїв
вул. Будівельників, 5-А
Миколаїв
вул. 6 Слобідська, 80

Автомобілі BYD стали до 320 000 грн доступнішими

11.03.2015

В умовах стрімкої девальвації і фінансової кризи компанія "Автомотів Юроп Корпорейшн», офиційний імпортер бренду BYD в Україні, докладає всі зусилля для того, щоб захистити своїх покупців від курсової нестабільності й забезпечити максимально доступні ціни, оперативно корегуючи в менший бік при першій можливості. Так, з 11 березня ціни на моделі F0, F3 и S6 знижені в середньому більш ніж на 35%, що в грошовому еквіваленті складає від 102 000 до 320 000 грн в залежності від моделі і комплектації.

Наймаштабніше зниження цін торкнулося популярного повнорозмірного кросоверу S6. Саме ця модель в топовій комплектації GS, оснащена 165-сильним двигуном об`ємом 2,4 л і автоматичною трансмісією DCT нового покоління, стала доступніше на 320 000 грн. Цей кросовер володіє всіма іноваційними технологіями від BYD: системою безключевого доступу, запуском двигуна з кнопки, камерами заднього й бокового огляду, мультимедійною системою з сенсорним екраном і функцією відтворення DVD, 5.1-канальною аудіосистемою, GPS-навигацією. Вартість базової комплектації GLX стала нижче на 240 000 грн и складає 399 990 грн. Цей кросовер оснащується передніми подушками безпеки, гідропідсилювачем керма, повним електропакетом, системами ABS+EBD, шкіряним салоном, системой запуска двигуна з кнопки, кондиціонером і легкосплавними дисками. Підготуйтесь до весінніх та літніх подорожей вже зараз, обравши надійний та комфортабельний SUV від BYD, який зарекомендував себе не в одній багатокілометровій експедиції.

Бестселер бренду, сімейний седан BYD F3, порадує автолюбителів зниженням ціни до 147 000 грн. майбутній власник отримає всі сучасні засоби забезпечення комфорту та безпеки,  дискові гальма всіх колес, ГУР, кондиціонер, аудіосистему – все це доступно вже в базовій комплектації. Крім того, автомобіль має місткий багажник, просторий салон та міцну ходову, а його надійність перевірена часом і українськими дорогами, якими колесять F3 вже бульше сьоми років, приносячи лише приємні враження своїм власникам. Ціна на цей затребуваний на українському ринку автомобіль сформована таким чином, щоб зберегти його в межах найпопулярнішої в нашій країні цінової ниші «до $10 000» за актуальним курсом.

також нагадаємо, що автомобілі невередливі до палива - рекомендованим для них є бензин з октановим числом від А-92. А на F3, New F3 и S6 доступне встановлення офіційного італійського ГБО, сертифікованого виробником. Таким чином, гарантія на автомобіль зберігається, а економія на ціні палива досягає рекордних 50%, що особливо актуально в сучасних умовах.

Мрієте поміняти свій автомобіль на новий?

Заповніть форму заявки і наші менеджери повідомлять Вам подальші дії для здійснення угоди.

подати заявку